plan_knap.jpg (1688 bytes)

Ruf brugeren

7/10

Backward.gif (1488 bytes)

Forward.gif (1492 bytes)

En typisk bruger af RUF systemet vil i fremtiden eje sin egen ruf. Den vil være parkeret hjemme som en almindelig bil. Den forurener ikke når den starter og den er lydløs. Naboerne vil være meget glade for at slippe for støjen om morgenen.

Hvis man bruger den til daglig pendling, vil man få opladet batterierne under skinnekørslen, så man aldrig behøver at oplade batterierne hjemme. Den vil kunne køre de lange stræk hurtigere end en bil på motorvejene især i myldretiden, og også i alt slags vejr. Tiden på skinnen kan bruges konstruktivt. Man kan betragte ruf'en som et rullende kontor koblet til nettet, så man kan ordne sin e-mail kommunikation på vej til sin arbejdsplads. Ruf-pendleren tjener penge undervejs i modsætning til de få tilbageværende bilpendlere, som må bruge pendlertiden til at styre bilen.

Ved ankomsten til byen, kan man f.eks. forlade ruf'en på en station og lade ruf'en fortsætte af sig selv til et parkeringshus, der ligger et sted hvor grundene er billige. Her opbevares den indtil brugeren tilkalder den via telefon eller Internet. Herved belaster ruf'en aldrig gadenettet inde i byen.

villa2c.jpg (10536 bytes) snevejr.jpg (7941 bytes) parkeringshus1.jpg (8239 bytes)